A Supreme Minimalist House Extension

See on Scoop.itJUST ARCHITECTURE

The project started with a 1930’s Sears kit house set upon 3 gently rolling acres overlooking substantial preserves about an hour outside of Boston.

fc3arch‘s insight:

The project started with a 1930’s Sears kit house set upon 3 gently rolling acres overlooking substantial preserves about an hour outside of Boston. While charmingly renovated, the existing structure offered only very small-scale spaces which couldn’t really accommodate family and guests looking for escape to the countryside. LABhaus doubled the floor space with the addition of two beautifully scaled rooms, much needed utility space, an additional bathroom with outdoor shower, and a 500+ ft2 covered loggia which blends effortlessly with the main living space thanks to multi-panel pocket doors.

See on architizer.com

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s